Què és exactament Teatre i Consciència? Quins cursos ofereix? Realment el teatre és transformador? Quina relació té la neurociència amb la pràctica teatral? Sóc molt tímid/a, no he fet mai teatre ni vull dedicar-m’hi… de què em serviria apuntar’m-hi?

Dissabte 9 de juny a les 11:30h, a la Casa Elizalde de Barcelona (c/ València 302), us respondrem a totes aquestes preguntes i molt més. Sou benvinguts a conèixer aquest projecte artístic al servei del despertar de la consciència que no deixa de créixer i expandir-se gràcies a persones compromeses amb un canvi de paradigma personal, relacional i educacional, a través de la seva pròpia expressió creativa. Persones que volen viure en coherència amb els seus valors i una sòlida ètica personal per assolir els seu propòsit vital.

L’equip de Teatre i Consciència us hi esperem amb el cor obert i molta il·lusió.

Benvinguts a l’escenari de la vida!

 

Entrada gratuïta. Cal reservar plaça: 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *