“Som pocs els qui coneixem el nostre paper en aquesta obra que s’anomena Vida, transcendim el nostre personatge i vivim com a protagonistes de la nostra pròpia existència. El teatre és una gran via per explorar aquest camí.” Anna Sabaté

Anna Sabaté, directora de Teatre i Consciència, impartirà a l’Instituto Aware de Valencia un curs intensiu, del 29 de juny a l’1 de juliol. Un viatge en el que podràs descobrir el millor de tu i dels que t’envolten, superar amb valentia els límits de la teva zona de comfort i permetre el desenvolupament de tot el teu potencial, activant àrees com la creativitat, la superació personal i la intel·ligència emocional. Tot plegat a través de dinàmiques procedents del món del teatre, la neurociència, la psicologia positiva, el coaching o la formació Gestalt.

T’atreveixes a pujar a l’escenari de la teva vida?

Dies i horaris:

Del 29 de juny a l’1 de juliol: divendres de 16 a 20h, dissabte de 10 a 14 ide 16 a 20h, diumenge de 10 a 14h

Més informació i inscripcions:

http://institutoaware.com/evento/curso-intensivo-teatro-y-consciencia-2/

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *