Un dels nostres clients més arriscats i innovadors, Holaluz, ha rebut el premi IESE Business School d’aquest any per la seva trajectòria professional i impacte social.

Holaluz lidera la transformació del sector energètic acompanyant als seus clients en el camí cap a un nou model sostenible en el qual cadascú pugui administrar i posseir la seva pròpia energia. És un projecte disruptiu i líder en el sector que estima arribar als 700 milions d’euros d’ingressos el 2019.

L’equip de Teatre i Consciència els felicitem i desitgem molts èxits més. El seu compromís, generositat i perseverança per millorar com a professionals, i sobretot, com a éssers humans, els fa mereixedors del millor dels recorreguts.

Carlota Pi, Oriol Vila i Ferran Nogué, moltíssimes gràcies pel vostre exemple i a seguir inspirant!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *