0 comments on Comencem la promoció 2018/19 amb 120 alumnes!

Comencem la promoció 2018/19 amb 120 alumnes!

Arranca la promoció 2018/19 dels cursos d’El Guerrer Interior Nivell 1 i Nivell 2!

120 alumnes passaran aquest any per Teatre i Consciència, que segueix avançant i consolidant-se com una formació lúdica i rigorosa al servei de l’autoconeixement, el creixement i la intel·ligència emocional. Estem molt emocionats/des amb l’èxit aconseguit i esperem seguir compartint tots els nostres coneixements durant molts més anys.

0 comments on II Presentació de Teatre i Consciència 2018

II Presentació de Teatre i Consciència 2018

Després d’esgotar les entrades de la primera presentació, l’equip de Teatre i Consciència tornem a la Casa Elizalde el dissabte 14 de juliol a les 11:30h. De nou, presentarem un petit tast de la superació personal que suposa aquesta formació i parlarem de l’obertura del canal artístic, la comunicació creativa, el pànic escènic, l’expressió de les emocions, el llenguatge del cos, o el nostre joc de màscares. Tot plegat per arribar a la pròpia essència d’un mateix.

Entrada gratuïta i aforament limitat. Cal reservar plaça a través del contacte:

ariadna@teatreiconsciencia.cat / 679 26 63 41

0 comments on Presentació de Teatre i Consciència 2018

Presentació de Teatre i Consciència 2018

Què és exactament Teatre i Consciència? Quins cursos ofereix? Realment el teatre és transformador? Quina relació té la neurociència amb la pràctica teatral? Sóc molt tímid/a, no he fet mai teatre ni vull dedicar-m’hi… de què em serviria apuntar’m-hi?

Dissabte 9 de juny a les 11:30h, a la Casa Elizalde de Barcelona (c/ València 302), us respondrem a totes aquestes preguntes i molt més. Sou benvinguts a conèixer aquest projecte artístic al servei del despertar de la consciència que no deixa de créixer i expandir-se gràcies a persones compromeses amb un canvi de paradigma personal, relacional i educacional, a través de la seva pròpia expressió creativa. Persones que volen viure en coherència amb els seus valors i una sòlida ètica personal per assolir els seu propòsit vital.

L’equip de Teatre i Consciència us hi esperem amb el cor obert i molta il·lusió.

Benvinguts a l’escenari de la vida!

 

Entrada gratuïta. Cal reservar plaça: ariadna@teatreiconsciencia.cat / 679 26 63 41

0 comments on Curs de certificació del Mètode Sabaté. Un altre nivell!

Curs de certificació del Mètode Sabaté. Un altre nivell!

Si ets artista, coach, pedagog, formador, terapeuta o un altre tipus de professional que acompanyes a persones en el seu creixement personal i/o artístic, això et pot interessar….

Obrim les pre-inscripcions pel curs de certificació del Mètode Sabaté!

Una formació complementària als cursos de Teatre i Consciència per adquirir una eina única i innovadora que fusiona la tècnica teatral, la formació Gestalt i la neurociència.

Una formació que aprofundeix sobre les capacitats de l’hemisferi dret del cervell, com la creativitat, la imaginació, la innovació, la connectivitat, la creativitat, el joc, la curiositat, la improvisació, l’accés a l’inconscient, o la capacitat de mutar i reconvertir-se.

En el cas de quedar places lliures s’acceptaran, amb entrevista prèvia, a professionals en actiu que tinguin una trajectòria en el món del teatre, l’art, el creixement personal o la teràpia que els permeti accedir a aquesta formació sense haver de cursar el nivell 1 i 2 del curs El Guerrer Interior.

Seguim endavant amb el despertar de la consciència!


Més informació i/o pre-inscripcions:

Ferran Safont / ferran@teatreiconsciencia.cat/ 615 888 872

 

0 comments on Curs intensiu El Guerrer Interior a Barcelona 6, 7 i 8 de juliol

Curs intensiu El Guerrer Interior a Barcelona 6, 7 i 8 de juliol

“Qui necessites ser per fer allò que no t’atreveixes? Per superar les teves pors i aconseguir els teus somnis?” Anna Sabaté

L’eina de Teatre i Consciència és el Mètode Sabaté: fusió de dinàmiques procedents del món del teatre, la neurociència, el coaching o la formació Gestalt. Aquest mètode ens permet accedir a un espai on expressar-nos lliurementdes de tota la nostra complexitat; assajar les nostres pròpies vides i comprendre’ns profundament per, definitivament, elevar-nos com a éssers humans i millorar la nostra qualitat de vida.

Impartit per Anna Sabaté, directora i formadora de Teatre i Consciència, aquest curs intensiu d’El Guerrer Interior va dirigit a totes aquelles persones interessades en el despertar de la consciència i el creixement personal. També a les que ja tenen curiositat o interès en apuntar-se al curs anual i prèviament desitjarien fer una petita degustació.

6, 7 i 8 de juliol del 2018

HORARIS

Divendres 6: de 18:00h a 21:00h

Dissabte 7: de 10:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h

Diumenge 8: de 10:00h a 14:00h

ON: Espai La Piconera (Sol Picó) – Carrer de Sancho Marraco, 6, Barcelona

CONTINGUT/OBJECTIUS

  • Donar a conèixer els continguts teòrics i pràctics més essencials del joc teatral
  • Proporcionar eines que permetin afrontar un discurs o situacions on s’interactua
  • Proporcionar la possibilitat de relacionar-nos des de nous mapes i perspectives
  • Flexibilitzar, objectivar, optimitzar
  • Transformar resistències personals en actitud mental positiva
  • Autoconfiança i autoestima
  • Descobrir els talents, les habilitats i el propòsit/ visió de cada un

PREU: 250 euros

INSCRIPCIONS I/O MÉS INFORMACIÓ:

ferran@teatreiconsciencia.cat / 630 78 57 77 (Whatsap disponible)

0 comments on CURS INTENSIU DE TEATRE I CONSCIÈNCIA A VALÈNCIA

CURS INTENSIU DE TEATRE I CONSCIÈNCIA A VALÈNCIA

 “Som pocs els qui coneixem el nostre paper en aquesta obra que s’anomena Vida, transcendim el nostre personatge i vivim com a protagonistes de la nostra pròpia existència. El teatre és una gran via per explorar aquest camí.” Anna Sabaté

Anna Sabaté, directora de Teatre i Consciència, impartirà a l’Instituto Aware de Valencia un curs intensiu, del 29 de juny a l’1 de juliol. Un viatge en el que podràs descobrir el millor de tu i dels que t’envolten, superar amb valentia els límits de la teva zona de comfort i permetre el desenvolupament de tot el teu potencial, activant àrees com la creativitat, la superació personal i la intel·ligència emocional. Tot plegat a través de dinàmiques procedents del món del teatre, la neurociència, la psicologia positiva, el coaching o la formació Gestalt.

T’atreveixes a pujar a l’escenari de la teva vida?

Dies i horaris:

Del 29 de juny a l’1 de juliol: divendres de 16 a 20h, dissabte de 10 a 14 ide 16 a 20h, diumenge de 10 a 14h

Més informació i inscripcions:

http://institutoaware.com/evento/curso-intensivo-teatro-y-consciencia-2/

0 comments on Felicitats Holaluz!

Felicitats Holaluz!

Un dels nostres clients més arriscats i innovadors, Holaluz, ha rebut el premi IESE Business School d’aquest any per la seva trajectòria professional i impacte social.

Holaluz lidera la transformació del sector energètic acompanyant als seus clients en el camí cap a un nou model sostenible en el qual cadascú pugui administrar i posseir la seva pròpia energia. És un projecte disruptiu i líder en el sector que estima arribar als 700 milions d’euros d’ingressos el 2019.

L’equip de Teatre i Consciència els felicitem i desitgem molts èxits més. El seu compromís, generositat i perseverança per millorar com a professionals, i sobretot, com a éssers humans, els fa mereixedors del millor dels recorreguts.

Carlota Pi, Oriol Vila i Ferran Nogué, moltíssimes gràcies pel vostre exemple i a seguir inspirant!

0 comments on Per on passa la vida?

Per on passa la vida?

Aquesta és una de les preguntes estrella que Teatre i Consciència aterra als alumnes al llarg dels cursos. Sembla simple quan s’escolta, però a l’hora de la veritat, respondre-la no és tan fàcil. Per on passa la vida?

Sabem racionalment que la vida és el motor essencial de la nostra existència i que està en un continu moviment dins de nosaltres i al nostre voltant. Tot  i així, en la societat occidental no prenem en consideració experimentar i cultivar aquesta realitat que ens fonamenta, i passem la major part del dia sense sentir-nos vius, actuant de forma autòmata, deixant que les nostres ments i cossos funcionin mecànicament.

Afortunadament, es donen situacions que inevitablement provoquen que tornem a la vida. Quan posem l’atenció en el present, escoltem amb tots els nostres sentits i obrim el cor. Una abraçada que ens reconforta, una cançó que ens posa la pell de gallina, el primer plor d’una tristesa profunda, un paisatge que ens fa vibrar, unes paraules sinceres que trenquen els nostres esquemes, un sabor que ens trasllada a la infància, un ball desenfrenat, els colors d’un capvespre que ens retorça l’estómac, l’atac de riure per una tonteria, un crit al cel que per fi desembussa aquell dolor, el gest vulnerable d’algú a quin consideràvem “dur”, una autèntica expressió d’amor tremolosa… No són escenes que només es fan evidents a les pel·lícules. Són instants reals, de diferents calibres i infinits colors, que sorgeixen de nosaltres mateixos i succeeixen constantment al nostre voltant. I ens commouen  com si fos la primera vegada, per molt petits i subtils que siguin. És aquí per on passa la vida, és aquí on podem apreciar les sincronicitats, allò intuïtiu, la inspiració.  I descobrim que formem part d’alguna cosa intangible, màgica i inexplicable, però tan real com la mateixa experiència: el sentit de Ser Humà.

D’aquesta manera, la vida passa per sentir la calidesa i l’esperança que produeix la llum d’una tarda qualsevol a la plaça del barri. La vida passa, també, per deixar-se embalsamar per la nostàlgia de la musica d’una pianista solitària al túnel del metro.

Plaça Masadas, Barcelona

 


I per vosaltres, per on passa la vida?

Si voleu compartir-ho i inspirar a altres persones, publiqueu a les vostres xarxes un d’aquests moments que capteu amb una foto o vídeo, acompanyat d’una frase que el contextualitzi, i etiqueteu-lo amb el nostre nou hashtag #PorDóndePasaLaVida.

I no us oblideu de mencionar-nos per tal que puguem compartir-ho a les nostres xarxes! @SabateTeatro (Twitter) / @teatro y consciencia (Facebook)

També podeu enviar-nos les fotos o vídeos al correu ariadna@teatreiconsciencia.cat  o via whatsap: 679266341. Cada setmana publicarem tots els instants de vida que ens faciliteu.


Arranquem la campanya #PorDóndePasaLaVida!