Inici
ORIOL SEGARRA

ORIOL SEGARRA

Conseller Delegat/CEO Uriach

L'Anna amaga, rere la seva cara més coneguda d'excel·lent actriu, una faceta increïblement sorprenent: la de catalitzadora de canvis i creixement de les persones d'un equip directiu. L'Anna té un instint per conèixer a les persones per dins, i treure d'elles les seves pors, complexos, virtuts i potencial d'una manera que no havia vist mai abans. La seva capacitat per unir i fer créixer (com a professionals i, sobretot, com a persones) a un equip directiu és sorprenent. Però fins que no ho proves, no pots fer-te'n una idea. Així que la meva recomanació és simple: treballa amb ella, no te'n penediràs.

La seva capacitat per unir i fer créixer (com a professionals, i sobretot, com a persones) a un equip directiu és fabulosa.

OSVALD MARTRET

OSVALD MARTRET

CEO & Cofounder a Drivania

L'Anna ha treballat per la nostra empresa en diverses ocasions com a coach d'equip i també m'ha ajudat com a coach personal. Si fessin un examen en emocions, ella trauria un 10. És capaç de detectar l'estat d'evolució emocional de les persones i empènyer-les perquè facin el següent pas, tant a nivell professional com personal, ja sigui fent un treball individual, de tot un departament o d'una empresa. És la coach que pot fer una sacsejada a un equip per fer-lo passar a un estat emocional diferent i aconseguir així una millor comunicació, una millor relació dels seus membres i en conseqüència, un rendiment molt més alt. Si necessites canvis i evolució, si necessites adaptar-te al nou món digital i cal que el teu equip es posi les piles, si necessites desenquistar relacions d'equip, si necessites millor comunicació i millors relacions a la teva empresa, ella és la persona que estàs buscant.

Si necessites canvis i evolució, millor comunicación i millors relacions a la teva empresa, ella és la persona que estàs buscant.

CARLOTA PI

CARLOTA PI

Sòcia fundadora i Presidenta executiva d'HolaLuz

Ja havíem treballat amb altres coaches. L'Anna, però, és una altra cosa. A través del teatre som capaços de sentir, escoltar, comprendre, empatitzar i connectar amb l'ésser humà que tens davant d'una manera profunda i autèntica. Sense por a ser jutjat. Amb el convenciment que tot el feedback que reps és un regal. Deixar-se guiar per l'Anna és tenir el privilegi d'endinsar cap al més profund d'un mateix. L'Anna és la guia del teu gran viatge cap a la generositat, cap a la comprensió, cap al coneixement de què és el que mou a les persones. Quines són les palanques –els botons– que ens fan actuar a cada un de nosaltres d'una o altra manera quan ens enfrontem a qualsevol situació. Viatjar amb l'Anna ha estat un privilegi. I hem aconseguit, sens dubte, el nostre equilibri indestructible.

Viatjar amb l'Anna ha estat el nostre privilegi. I hem aconseguit, sens dubte, el nostre equilibri indestructible.

BORJA VILASECA

BORJA VILASECA

Director del Màster en Desenvolupament Personal i Lideratge, fundador de l'Akademia, escriptor, emprenedor, conferenciant.

L'Anna és, sens dubte, la professora més canyera i confrontadora del Màster en Desenvolupament Personal i Lideratge. No deixa indiferent a cap dels seus alumnes, els quals en finalitzar la classe l'adoren. És experta a veure el problema real que es troba darrere del que alguns creuen que és el seu problema. I sap acompanyar amb cura a les persones perquè cadascuna d'elles pugui trobar la veritat que l'alliberi de les seves pors i conflictes interns. Si t'ha arribat el moment de sortir de la teva zona de confort, no ho dubtis: l'Anna té molt a oferir-te perquè et puguis convertir en la millor versió de tu mateix.

L'Anna té molt a oferir-te perquè puguis convertir-te en la millor versió de tu mateix.

GERARD MARTRET

GERARD MARTRET

Founder at Camina Lab

El treball de l'Anna ha estat fonamental en el desenvolupament i la consolidació dels grups de treball de la nostra empresa. Les seves dinàmiques han fomentat la comunicació i la cooperació interdepartamental i han aconseguit destapar talents i habilitats personals que desconeixíem. L'Anna és diligent, íntegra i coneix molt bé el camp de les relacions humanes. És respectuosa i honesta, i sap com portar a cada persona a un nivell superior de rendiment i auto-coneixement, amb resultats contrastables i mesurables.

Les seves dinàmiques han fomentat la comunicació i la cooperació interdepartamental i han aconseguit destapar talents i habilitats personals que desconeixíem.

JOAQUIN VIÑAS

JOAQUIN VIÑAS

Formador i consultor en Felicitat en el treball

En relació a la seva faceta formadora ("Teatre i Consciència") l'Anna Sabaté té una capacitat extraordinària per desenvolupar altres persones. Posseeix coneixements i experiència. Intuïció i actitud. Combina de manera magistral una energia inesgotable amb una gran precisió en el treball de sala. I tot per aconseguir treure el millor de cada persona, a cada moment. "Teatre i Consciència" es tracta d'una excel·lent formació de desenvolupament personal, feta des del teatre.

"Teatre i Consciència" es tracta d'una excel·lent formació de desenvolupament personal, feta des del teatre.

Descarregar
programa

FORMACIÓ PER EMPRESES

CREURE ÉS PODER

CLIENTS: